(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada ishlab chiqarish jarayonida zamonaviy innovatsion tizimning samaradorligini oshirish strategiyasi Shuningdek, zamonaviy dunyoda innovatsiyalardan keng foydalanish orqali- tadbirkorlikni jadal rivojlantirishga erishish mumkinligi haqida taklif va tavsiyalar berilgan. В данной статье даны предложения и рекомендации по стратегии повышения эффективности современной инновационной системы в производственном процессе, а также о том, что за счет широкого использования инноваций в современном мире - возможно ускоренное развитие предпринимательства. This article offers and recommendations on the strategy for improving the efficiency of a modern innovative system in the production process, as well as the possibility of achieving the rapid development of entrepreneurship - through the widespread use of innovations in the modern world.