(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Makzur maqolada bo‘lajak musiqa o‘qituvchisiga xos kompetensiyalar va ularni rivojlantirish bosqichlari tahlil qilingan. Maqolada shuningdek, kompetentlik tushunchasiga berilgan mualliflarning qarashlari xorijiy va milliy miqyosida tahlil qilingan. Musiqa o‘qituvchisining kasbiy kompetentligi haqida fikr-mulohazalar bayon etilgan.