(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mustaqillik yillarida xususiy uy-joylarni qurish bo‘yicha aniq tartiblar ishlab chiqilgan va ular amaliyotga tatbiq etilgan. Biroq uy-joylarni qurishda har doim ushbu tartiblarga rioya qilinmagan. Xususan, xususiy uy-joylar aniq arxitektura qoidalari asosida qurilishi muammoli vaziyat hisoblangan. During the years of independence, specific procedures for the construction of private houses were developed and put into practice. However, these procedures were not always followed in the construction of houses. In particular, the construction of private houses based on specific architectural rules was considered a problematic situation. За годы независимости были разработаны и внедрены в практику конкретные процедуры строительства частных домов. Однако эти процедуры не всегда соблюдались при строительстве домов. В частности, проблемной ситуацией считалось строительство частных домов по специфическим архитектурным правилам.