(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada vitaminlarning inson hayotida tutgan o’rni va vitaminlarning turlari shuningdek ularning ahamiyati va qanday kasalliklarni keltirib chiqarishi haqida bir qancha fikrlar bayon etilgan.