(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada respublikamizda faoliyat olib borayotgan maktab amaliyotchi psixologlarning egallashi lozim bo‘lgan maxsus qobiliyat xususiyatlari va muataxassis sifatida maktabdagi va jamiyat hayotidagi o‘rni muhokama qilingan. Shuningdek, maktab amaliyotchi psixologlarning psiologik xizmatni tashkil etishda maxsus qobiliyatlari, axloqiy va kasbiy tamoyillari yoritib berilgan.