(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada o`qituvchilarning kasbiy kоmpetentligini rivоjlantirish, ularni sоhaga оid zamоnaviy kasbiy bilim, malaka va ko`nikmalar bilan qurоllantirish haqida fikrlar bildirilgan. Shuningdek, оliy ta’lim tizimini xususan, tasviriy san’at ta’lim tizimini mоdernizatsiyalash, ta’sviriy san’at fanida qalamtasvirning ahamiyati haqida ta’kidlangan this article comments on the development of professional competence of teachers, arming them with modern professional knowledge, skills and skills related to the field. It is also noted about the modernization of the higher education system, in particular, the system of Fine Arts Education, the importance of pencil painting in the subject of founding art В данной статье высказываются мысли о развитии профессиональной компетентности педагогов, вооружении их современными профессиональными знаниями, умениями и навыками, относящимися к данной области. Также была отмечена модернизация системы высшего образования, в частности, системы образования в области изобразительного искусства, важность пера в науке о изобразительном искусстве