(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
mazkur maqolada o`quvchi yoshlarni kasb-hunarga yo`naltirish ishlari: muammo va ularning yechimlari haqida fikr-muloxazalar keltirib o`tilgan.