(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Алишер Навоий ва Захриддин Мухаммад Бобур таваллуд топган кунига бағишлаб юртимиз мактаблари, лицийлар, олий ўқув юртларида кенг нишонланиб келинмоқда биргина мисол тариқасида оладиган бўлсак Қибрай тумани 11-сонли мактабда хам “Икки буюк даҳо” мавзусида адабий – бадиий кеча ўтказилди. Кечада ўқувчилар шоир Алишер Навоий ва Захриддин Мухаммад Бобур қалмига мансуб ғазал, рубоий, ҳамда ҳикматли сўзларни ижро этиб, йиғилганлрни мамнун этдилар.