(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada yuqori sinf o‘quvchilarini baholashda zamonaviy texnologiyalarning samaradorligi tahlil qilinadi. Elektron test tizimlari, masofaviy o‘qitish platformalari va maxsus dasturlar yordamida baholash jarayonining aniqligi, tezligi va obyektivligi oshirilishi ko‘rsatiladi. Tadqiqot natijalari zamonaviy baholash vositalarining an'anaviy usullarga nisbatan afzalliklarini tasdiqlaydi. Shuningdek, o‘quvchilar va o‘qituvchilarning ushbu texnologiyalardan foydalanishdagi qoniqish darajasi hamda ularning ta'lim jarayoniga ta'siri muhokama qilinadi. Maqola zamonaviy baholash texnologiyalarini ta'lim tizimiga joriy etish bo‘yicha amaliy tavsiyalarni ham o‘z ichiga oladi.