(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Gaz konlarida sodir bo`layotgan texnogen hodisalar, ularning sabablari va oqibatlarnini o`rganish. Shuningdek ekologik holatlarning buzilishiga sabab bo`luvchi gaz konlarini o`rganish va uning oldini olishga qaratilgan chora-tadbirlar haqida taklif va tavsiyalar berishga qaratilgan. Annotation: Study of man-made phenomena occurring in gas fields, their causes and consequences. It is also aimed at studying the gas fields that cause the violation of ecological conditions and making suggestions and recommendations about the measures aimed at its prevention.