(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Turar-joy binolari uchun quyosh panellari bilan integrasiyalashgan issiqlik nasoslarini tanlash - bu zamonaviy energiya ta'minoti tizimlarini yaratishda muhim jarayonlardan biridir. Ushbu tezisda quyosh energiyasi va issiqlik nasoslarining o'zaro aloqasi, ularning afzalliklari, tanlash mezonlari va o'zaro integratsiyasi haqida ma'lumotlar berilgan.