(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotasiya. Ushbu maqolada Vatan muqaddas dargoh ekanligi, uning nomi qalblarda abadiy yashashligi to‘g‘risida fikr yuritiladi. Bu ajib so’zning asl ma’nosi ona yurt demakdir. Ajabo, bu so’zning ma’nosi naqadar ulug’ki, insoniyatga dunyo ne’matlari ichida eng mo’tabar bo’lgan ona siymosi bilan hamohang ifoda etiladi. Ushbu fikrlar borasida maqolada izoh berishga harakat qilinadi. Аннотация. В этой статье делается рассуждение о том, что Родина-это Святой Грааль, имя которого вечно живет в сердцах. Истинное значение этого чудесного слова-родная земля. Удивительно, как велик смысл этого слова, который выражается синхронно с фигурой матери, самой почетной среди мирских благ человечеству. По поводу этих моментов в статье постараются дать разъяснения. Annotation. This article argues that the Motherland is the Holy Grail, whose name lives forever in our hearts. The true meaning of this wonderful word is native land. It is amazing how great the meaning of this word is, which is expressed synchronously with the figure of the mother, the most honorable among the worldly goods of mankind. They will try to provide explanations about these points in the article.