(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Diqqat tanqisligi va giperaktivlik sindromi (DTGS) bo'lgan bolalar uchun maktabga tayyorlanish jarayoni alohida yondashuvlarni talab etadi. Ushbu maqolada DTGS bo'lgan bolalarning xatti-harakati va o'qish jarayoniga moslashuvini yengillashtirishga qaratilgan pedagogik strategiyalar, shuningdek, ota-onalar va pedagoglarning hamkorligi yoritilgan.