(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Odamning individualligi - har bir individning betakrorligidir. Inson u o’zining atrofidagi ijtimoiy borliqdagi biror guruhga mansub bo’lsa ham o’zining mustaqilligini yo’qotmaydi, o’zligiga ega sub`ekt sifatida saqlanib qoladi.