(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Quyoshdan tushayotgan nurni kombinatsiyalashgan quyosh quritgichining bir nechtasi ko‘rib chiqish orqali qurilmalarda kirish chiqish temperaturasi aniqlab, quritgichga kelayotgan kollektor qismini o‘zgartirish orqali energiya samaradorlikka erishish ko‘zda tutilgan.