(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2025)
Annotatsiya. Ushbu ishda uch o‘lchamli qo‘zg‘alishga ega Fridrixs modeli kompleks Hilbert fazosidagi chiziqli, chegaralangan va o‘z-o‘ziga qo‘shma operator sifatida qaralgan. O‘rganilayotgan Fridrixs modeliga mos rezolventa operatori Kramer usulidan foydalanib qurilgan.