(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada tibbiyot oliy ta’lim tashkilotlarida biologik imyoni o’qitishning metodologik tamoyillari, o’qitishning innovatsion usullari haqida fikr yuritilgan.