(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu maqolada biofizika fanini o’qitishda talabalarda takomillashtiriladigan tayanch kompetensiyalar, o’qitishning innovatsion usullari haqida fikr yuritilgan.