(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada, san’atning insonga beradigan estetik ta’siri, shaxs estetik ongining shakllanishida badiiy asarlarning o‘rni to‘g‘risida fikr-mulohazalar berilgan. Estetik ong va estetik madaniyatni shakllantirishning muhimligi asoslangan.