(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur tezisda Oʻzbekistonda MICE turizmini rivojlantirish borasida amalga oshirilayotgan ishlar oʻrganildi. Mavjud muammo va kamchiliklar haqida tanqidiy fikrlar yuritilib, ularni bartaraf etish yuzasidan takliflar keltirib oʻtildi. В этом тезисе была рассмотрена работа по развитию MICE туризма в Узбекистане. Были критически рассмотрены существующие проблемы и недостатки, внесены предложения по их устранению.this thesis studied the work carried out on the development of MICE tourism in Uzbekistan. Critical comments were made about the existing problems and shortcomings, and suggestions for their elimination were cited.