(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Bugungi kunda maktabgacha yoshdagi bolalarni har tomonlama rivojlangan, jismonan sog’lom, aqlan yetuk va ma’naviy jixatdan shakllangan etib voyaga yetkazish dolzarb vazifalardan biri bo’lib kelmoqda. Bu kabi vazifalarni amalga oshirishda albatta zamon talabiga mos keladigan Davlat talablarini yangi, qo’shimchalar kiritilgan variantini ishlab chiqish zarurati tug’ildi. Shulardan kelib chiqqan xolda, bir qator olim va tajribali amaliyotchilar ishtirokida ushbu davlat talablari yaratildi.