(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Mazkur tezisni tahlil qilish jarayonida yosh avlodning ulg’ayib kamol topishidagi ijtimoiy-axloqiy hamda psixologik munosabatlarning uyg’unligiga alohida e’tibor qaratildi. Tadqiqod jarayonida maktab amaliyotchi psixologlarining voyaga yetmagan o’smirlar bilan ishlashdagi roli, mexanizmlari, hamda ish olib borish usullari hamda vazifalari to’g’risida mulohazalar keltirildi.