(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Мазкур мақолада немис шоирининг фақат тош билан боғлиқ метафора ва ўхшатишларини тахлил қилиш мақсад қилинди. This article aims to analyze the German poet's metaphors and similes related only to the stone. Целью данной статьи является анализ метафор и сравнений немецкого поэта, касающихся только камня.