(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Maqolada oilada nizolarning bola psixologiyasiga ta`siri, yaratuvchanlik va buzg‘unchilik xususiyatlarini bartaraf etishning psixologik jihatlari ilmiy nazariy jihatdan yoritib berilgan. Shuningdek, oilada insonlararo ziddiyatli munosabatlarda uchrab turadigan ba'zi salbiy holatlar, ularni bartaraf etish yo‘llari, pedagogik-psixologik imkoniyatlari ochib berilgan.