(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ekologik loyihalarni moliyaviy boshqarish sohasida xalqaro tajribalar, shu jumladan, rivojlangan davlatlar va O‘zbekistonning o‘rganishlari ekologik barqarorlikni ta’minlash va investitsiyalarni jalb qilishda muhim ahamiyatga ega. Ekologik loyihalar, ayniqsa, tabiiy resurslarni saqlash va iqlim o‘zgarishiga qarshi kurashishda, mamlakatlarning iqtisodiy rivojlanishiga xizmat qilishi kerak.