(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Табиатда, техник қурилмаларнинг, иқтисодий системаларнинг ва бошқа кўплаб жараёнларнинг бир хусусияти бор-ки, келажакдаги ҳолати, қатъий бир вақт оралиғида олдинги ҳолати, яъни тарихига боғлиқ бўлади.