(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Ushbu tezisda soliqlar davlat iqtisodiyotini va soliq toʻlovchilar faoliyatini davlat tomonidan tartibga solishda muhim rol oʻynaydi, ular oʻrtasidagi oʻzaro munosabatlarning alohida shakli sifatida namoyon boʻladi.