(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada Jonatan Sviftning oʻz asari orqali jamiyatning undagi ongsiz insonlarning oʻzlarini aqlli va olim deb hisoblovchi partiya aʼzolari va ularning tabaqaga bõlinishlari barcha barchasi bundan tashqari esa baʼzi insonlarning odam qiyofasidagi jirkin maxluq kimsalarni oshkor qilib ularning oldida otlar mehribon ekanligini insonda boʻlishi kerak boʻlgan his tuygʻularni otlarda aks ettiradi.