(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bugungi kunda informatika fanini o'qitishda elektron ta'lim resurslarini shakllantirish, zamonaviy ta'lim vositalari va portallar yaratish hamda ta'limni yanada axborotlashtirish dolzarb masala hisoblanadi. Ushbu maqolada informatika fanini o'qitishda zamonaviy texnologiyalardan, elektron-ta'lim resurslaridan va electron platformalardan foydalanishning asosiy omillari va samaradorligi yoritilgan.