(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada mumtoz adabiyotning nodir namunasi sanalgan didaktik ruhda yozilgan “Mahbub ul-qulub” asaridagi kasb egalari haqidagi tanbehlar tahlil qilinadi. Undagi turli kasb egalariga pand-nasihatlar berish orqali Alisher Navoiyning maqsadlari ochib beriladi.