(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotasiya: Mazkur ilmiy ishda pedagogik faoliyat orqali iqtidorli bolalarni aniqlash haqida soʻz yuritilgan. Iqtidorli bolalarni pedagogik faoliyat orqali aniqlash murakkab va jiddiy jarayon bo’lib, u bolalarning turli sohalarda yuqori imkoniyatlarini aniqlashni o’z ichiga oladi. Аннотация: В данной научной работе говорится о выявлении одаренных детей посредством педагогической деятельности. Выявление одарённых детей посредством педагогической деятельности – сложный и серьёзный процесс, включающий в себя выявление высокого потенциала детей в различных сферах. Abstract: This scientific work deals with the identification of gifted children through pedagogical activities. Identification of gifted children through pedagogical activities is a complex and serious process, which involves identifying children’s high potential in various areas.