(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur ishda yurakning anatomik tuzilishi, uning tarkibiy qismlari, funksiyasi va asosiy vazifalari bo‘yicha ma’lumotlar berilgan. Shuningdek, maqolada yurakning elektr tizimi va uning ishlash faoliyatidagi o‘rni haqida fikrlar keltirilgan.