(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Hech kimga sir emaski, koordinatsion birikmalar kimyosi sohasida tadqiqotchilar ham, talabalar ham komplekslarning ancha murakkab molekulalarining geometriyasi bilan bog'liq ma'lum qiyinchiliklarga duch kelishadi