(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Hozirgi kunda internet hayotimizning ajralmas qismiga aylangan. U bizga axborot olish, muloqot qilish, o‘qish va o‘rganish imkoniyatlarini taqdim etadi. Biroq, internetning ko‘plab foydali tomonlari bilan birga, uning salbiy ta'sirlari ham mavjud. Maktab o‘quvchilarida internet tobeligini keltirib chiqaruvchi sabablar ko‘plab omillarga bog‘liq. Ushbu maqolada internet tobeligi, uning sabablari va oqibatlari haqida ma'lumotlar berilgan. Аннотация: В наше время Интернет стал неотъемлемой частью нашей жизни. Оно предоставляет нам возможности получать информацию, общаться, читать и учиться. Однако, наряду со многими преимуществами Интернета, существуют и некоторые негативные последствия. Причины интернет-зависимости школьников зависят от многих факторов. В этой статье представлена ​​информация об интернет-зависимости, ее причинах и последствиях. Abstract: Nowadays, the Internet has become an integral part of our life. It provides us with opportunities to receive information, communicate, read and learn. However, along with the many benefits of the Internet, there are also some negative effects. The causes of Internet addiction among schoolchildren depend on many factors. This article provides information about internet addiction, its causes and consequences.