(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu ilmiy tezis talab va taklif, bozor muvozonati iqtisodiyotdagi o’rni va ta’sirini o’rganishga bag’ishlangan. Bilasizki, talab va taklif azaldan inson hayotida muhim ahamiyatga ega bo’lib kelmoqda. Shuningdek, bu tezis sizga bozor iqtisodiyotidagi talab va taklif va ularning bugungi kunda jamiyatga qanchalik muhimligini shu bilan birga bozor iqtisodiyotida narx muvozonatlari haqida qisqa va mazmunli tarzda aks ettirib beradi.