(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada psixologiya nima ekanligi, qaysi davrga tegishliligi, pedagogika va psixologiyaning qay yo`sinda bog`liqligi va ushbu sohada olib borilayotgan ishlar haqida yoritilgan.