(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya : Ushbu tezisda bogʻcha yoshidagi bolalarda oʻyin faoliyatining ahamiyati,bu faoliyat bolalarning turli ehtiyojlarini hal qilishi,garmonik rivojlanish,rasm chizish va musiqa sanʼatining tutgan oʻrni hamda bogʻcha yoshi bolalardagi ijodiy-xayoliy yaratuvchanlik haqida maʼlumotlar berilgan. Аннотация: В данной дипломной работе даются сведения о значении игровой деятельности у детей детсадовского возраста, о том, как эта деятельность решает различные потребности детей, о роли гармоничного развития, рисования и музыки, творческого и образного творчества у детей детского сада. возраст. Abstract: This thesis provides information on the importance of play activities in preschool children, the ability of this activity to meet the various needs of children, harmonious development, the role of drawing and music, and creative and imaginative creativity in preschool children.