(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Anotatsiya. Boshlang'ich maktabda integratsiyalashgan ta'limdan foydalanish integratsiya ta'lim jarayonini qulaylashtirishning muhim prinsipi sifatida ma'lumotlar keltirilgan.