(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Аннотация. Мақолада суғориш тизимларини механик тозалашда канал қопамасига тозалаш қурилмасининг ўзаро таъсирини баҳолаш ёритилган. Суғориш тизимларини механик тозалаш жараёнида канал қопламасига таъсир кучини баҳолаш бўйича хисоблаш формуласи ва унинг чегарасини ифодаловчи гистограммаси ишлаб чиқилди.