(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotation: This article provides detailed information about modal verbs and modality in English grammar. In short, it is important to learn the place of use of modal verbs in the sentence, how they add additional meaning to the sentence, what forms and types they have. It is also used to describe modal verbs and features of modality. This article discusses the main uses of modal verbs, their characteristic modal verbs, modality, features of meaning, types of modal verbs, places of use, aspects of adding meaning to the sentence. Аннотация: В данной статье представлена подробная информация о модальных глаголах и модальности в грамматике английского языка. Короче говоря, важно узнать место употребления модальных глаголов в предложении, каким образом они придают предложению дополнительный смысл, какие формы и виды они имеют. Он также используется для описания модальных глаголов и особенностей модальности. В данной статье рассматриваются основные варианты употребления модальных глаголов, их характеристики и виды. Annotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tili grammatikasidagi modal feʼllar va modallik haqida batafsil maʼlumot berib oʻtilgan. Qisqacha qilib aytganda, modal feʼllarning gapda ishlatilish oʻrni, gapga qanday qoʻshimcha maʼno yuklagani, qanday shakllari va turlari borligini bilib olish uchun ham muhim ahamiyat kasb etadi. Shuningdek, modal feʼllar va modallikning xususiyatlarini tasvirlash uchun ham ishlatiladi. Ushbu maqolada modal feʼllarning asosiy qoʻllanilishi, ularning xususiyatlari va turlari haqida soʻz boradi.