(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Pnevmotransport qurilmalari orqali materialga havo oqimining ta'sir qilish mexanizmi bayon etilgan. Gorizontal quvur liniyasidagi quvurning pastki qismida joylashgan zarrachaga kuchlar ta'sir qiluvchi zarracha og'irligi G , ko'tarish kuchi R , frontal bosim T va ishqalanish ¬kuchi F lar to‘g’risida izlanishlar olib borilgan.