(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada tilshunoslikning muhim bo’limlaridan biri bo’lgan “Morfemika” bo’limi haqida hamda uning tuzilishi nimalardan iborat ekanligi haqida ma’lumotlar berib o’tiladi.