(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya :Ushbu maqolada imom Al- Buxoriy va imom at- Termiziyning hayot yo’li va islom hadisshunosligidagi o’rni haqida so’z yuritilgan bo’lib ,adabiyotlar tahlili hamda manbalar asosida yoritilgan.