(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Jahon qissachiligi durdonalaridan biri bo'lgan "Begona" asari nafaqat o'zbek kitobxonlari, balki budun dunyo o'quvchilari uchun yillar osha o'z qadr-qimmatini, saviyasini yo'qotmagan holda barcha qalblarni egallab kelmoqda. Mazkur maqolada asardagi obrazlar va ularning qator tahlillari keltirilgan.