(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola Jonatan Sviftning”Gulliverning sayohatlari” asaridagi atamalar va ularning tasnifi hamda ulardan mazkur asarda qay darajada mohirona qo’llanishi bilan bog'liq masalalarga bag'ishlangan.