(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur tezis maktabgacha ta’lim tashkilotlari rahbarlarini raqamli boshqaruv tizimlariga tayyorlashning ilmiy va amaliy asoslarini ishlab chiqishga bag‘ishlangan. Raqamli boshqaruv texnologiyalarini ta’lim sohasiga joriy etish bugungi kunda dolzarb bo‘lib, ushbu jarayon ta’lim sifatini oshirish, ma’lumotlarni tizimli boshqarish va innovatsion qarorlar qabul qilishni ta’minlash uchun muhim omil hisoblanadi. Tadqiqot doirasida quyidagi masalalar o‘rganilgan: