(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada O'zbekiston kimyo sanoatining ahamiyati, tabiiy resurslarga boyio'tish, o'ziga xos mahsulotlar ishlab chiqarish, tayyor mahsulotlarni eksport qilish, yirik kimyo korxonalari, kimyo sanoati rivojlanishiga oid prezident farmonlari haqida so‘z borgan.