(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotasiya:Ushbu maqolada korxonalarda ekologik muhitni yaxshilash, zararli moddalardan umumiy himoya vosiytalaridan unumli foydalanish, uning yanada keng qo'llanilishini yo'lga qo'yish va sanoat korxonalaridan chiqayotgan zararli moddalarni salbiy ta`sirini o'rgangan holda muammoni yechimini topish va zararli moddalarni xavfini kamaytirish bo`yicha tavsiyalar ishlab chiqilgan.