(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Omad va omadsizlik tushunchalarining tarixiy rivojlanishi turli madaniyatlar va davrlarni o’z ichiga oladi, bu tushunchalarning kelib chiqishi qadimgi svilizatsiya va e’tiqodlarda namoyon bo’ladi, hamda turlicha talqin qilinadi.