(untitled) (Ta’limning zamonaviy transformatsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada maktab umumiy o‘rta ta’lim,akademik litsey va texnikumlarda namoyish tajribalar yordamida elektrostatikani tushuntirish va darslarni tashkil etishning samaradorligi orqali fizika faninini o‘qitish sifatini oshirish,ta’lim jarayoniga zamonaviy o‘qitish uslublarini joriy qilish haqidagi fikrlar yuritilgan.Undan tashqari,o‘quvchilarda amaliy ijodkorlik tabiatda sodir bo‘ ladigan fizik jarayonlarning mohiyatini tushuntirib bera olishga,kundalik uy sharoitida fizika fanidan olgan bilimlardan foydalanishda kerak ekanligi to‘g‘risidagi fikrlar yuritilgan.